Produksjon

Trappespesialisten legger stor vekt på kvalitet i alle ledd gjennom god personlig kundebehandling, høy materialkvalitet, nøyaktig produksjon og punktlig levering.

Trappespesialisten holder til på en tradisjonsrik bondegård i vakre omgivelser rett utenfor Holmestrand. Her møter vi kundene våre og her produseres alle trappene Trappespesialisten leverer. En god personlig stemning er det som møter kundene fra Buskerud, Vestfold og Oslo, og ja hele landet for øvrig.

Her kan både huseiere handle sin nye trapp til nytt eller gammelt hus og her kan byggmestre handle trapp til sine byggeprosjekter. Marianne som er bedriftens daglige leder smiler i telefonen, sender en brosjyre eller veileder deg gjennom websidene for å hjelpe deg å velge en trappeløsning som passer for deg og ditt prosjekt. Ta gjerne en tur til fabrikken og besøk vårt showrom. Sammen kan vi finne din personlige stil og skreddersy en trapp etter ditt ønske ved å kombinere ulike tresorter, detaljer og overflatebehandling. Vi designer gjerne din personlige trapp sammen med deg.

Trappespesialisten har lang erfaring med produksjon av trapper og har drevet jevnt og solid siden 1980 sammen med mange fornøyde kunder. Målet er ikke nødvendigvis å bli større, men å levere best mulige kvalitet. Bedriften har sterk fokus på videreutvikling og forbedring av trappeløsningene med fokus på god design, godt tradisjonelt håndverk og moderne teknologi. I tillegg arbeides det for å lage nye trappemodeller i tradisjonell stil, såvel som moderne design.

 

Personlig service

Velkommen til vårt showrom. Vi gir deg de beste råd for at du skal få en trapp som tilfredstiller dine behov og ønsker.

Skreddersydd design

Velg blant våre mange spesialdesignede trappemodeller eller be oss designe en trapp etter ditt eget ønske og behov.

Høy materialkvalitet

Vi kjøper inn materialer fra hele Europa for å få den beste materialkvaliteten.

Godt håndverk

Moderne teknologi kombinert med tradisjonelt håndverk sikrer trappeløsninger med personlig preg og høy kvalitet.

 

Punktlig levering

Trappespesialisten er kjent for punktlig levering og kommer som avtalt.

Moderne teknologi

Trappespesialisten var bl.a. først ute med å investere i avansert datastyrt program- og maskinvare for produksjon av komplette svingstykker. Vi var også en av de første som tappet firkantbalustre ned i vange.

Nøyaktig montering

Trappespesialisten er godt kjent for sin nøyaktighet og finish.