Referanser

 

referanse dame 1
God fagkunnskap hjalp meg ved tilpasning av trapp i boligen.

Jeg ble tatt vel imot på fabrikken. Trappespesialisten var en god samtalepartner ved valget, og jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Trappen er nå et flott møbel som beriker huset.

Valg av trapp: Massiv bøk med baluster i børstet stål.

Massiv bøk med baluster i børstet stål.

ornament

referanse dame 2
Fra første møte følte vi en god “kjemi”.

Vi ønsket oss et “pent møbel”, da det første man ser når man kommer inn er trappa. For oss er det viktig at en leverandør har god kunnskap om det produktet de leverer. Vi har fått et godt produkt fra en god leverandør.

Valg av trapp: Hvitmalt og eik med svingstykke, stusstrinn og baluster i stål med hvite detaljer.

Hvitmalt og eik med svingstykke, stusstrinn og baluster i stål med hvite detaljer.

ornament

referanse dame 3
Vi fikk montert trappa nøyaktig på avtalt tid.

Til tross for oppussing rett opp-under jul fikk vi bestilt og levert trapp på kort varsel.Vi opplevde svært god kundebehandling, god service og personlig tilrettelegging. Hjemmebesøk ga fin mulighet til å få en trapp med personlig særpreg. Videre besøk på verkstedet ga oss en fin oversikt over ulike muligheter og valg. Vi har fått en solid, klassisk trapp av høy kvalitet.

Valg av trapp: Empire klassisk i hvitmalt, med bøketrinn og profilert trappenese, bøkehåndløpere, stusstrinn og et elegant klosstrinn.

Empire klassisk i hvitmalt, med bøketrinn og profilert trappenese, bøkehåndløpere, stusstrinn og et elegant klosstrinn.

ornament

Tusen takk for flott trapp. Vi er kjempefornøyd med vårt valg av leverandør. Dere har håndtert denne bestillingen utmerket. V har fått mye skryt for trappa vår. Vi har fortalt venner og kjente om prosessen med å bytte trapp og alle er imponert over hvor enkelt og greit dette ble gjort. Takk.

Mona & Cato

--

Hei Marianne. Takk for flott leveranse av trappen, ble nesten målløs da jeg gikk inn og så den første gang - strålende fornøyd!

Skal få tatt noen bilder og sendt over, så du kan se hvor flott den ble :)

Hilsen Casper 

--

Hei Trappespesialisten. Trappa er flott, og meget fint og godt arbeide på den. Huset ble et annet. Takk så lenge og hils.

Mvh Alf

--

Kjempebra Marianne. Takk for rask behandling.

Vennlig hilsen Kenneth

--

Vi fylte 40 år i 2020!!

Klikk her